Personligt login

   Sekretariat/Secretariat:
   Vognmagergade 7, 3. sal
   1120 København K
   CVR:11089372

   Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
   Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kardiologiske Specialeråd

Formålet med de faglige specialeråd er at sikre faglig rådgivning til det politiske system og til ledelsessystemet. De lægelige specialeråd vælger blandt medlemmerne en formand. De lægelige specialeråd kan på ad hoc-basis beslutte at supplere sig med henblik på at inddrage særlige kompetencer i rådets arbejde. De lægefaglige specialeråd kan derudover nedsætte underarbejdsgrupper. Rådene fastsætter i øvrigt selv sin forretningsorden. De lægelige specialeråd refererer til sundhedsdirektionen.

De lægelige specialeråd har blandt andre opgaver med at følge udviklingen inden for specialet bl.a. med henblik på at orientere det politiske system og ledelsessystemet om nye behandlinger og behandlingsprincipper (early warning). Der ydes faglig rådgivning til det politiske system og til ledelsessystem vedr. planlægning, kvalitetsudvikling, uddannelse, forskning m.v. 

Hjertepakkerne, Akutberedskab og Specialeplanlægningen i regionerne er eksempler på emner som er taget op i specialerådet og hvor rådene har vejledt SST. Herunder følger skrivelser, referater fra regionsmøder o.lign. udgået fra de nedsætte specialeråd.